I. MISKOLCI Civil Nap, Miskolc, 2016.05.07.

A MINŐIES Alapítvány tevékenységei
a Miskolc Város Ünnepe, “Egy téren” elnevezésű I. Miskolci Civil Nap rendezvény keretében

A MINŐIES Alapítvány 2016.05.07-én 14,00-20,00 óra között Miskolcon, az Erzsébet téren megrendezésre kerülő I. Civil Nap rendezvény keretében az alábbi tevékenységeket végzi:

  1. A Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskolával közösen meghirdetett „Mi leszek, ha nagy leszek?” című rajzversenyre beérkezett művekből 15-15 rajzot állít ki az 1.-2. osztályosok, illetve a 3.-4. osztályosok műveiből. A díjak átadására 2016.05.06. 7,45-től kerül sor az Általános Iskola aulájában. (A rajzpályázat díjainak költségét Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Mecénás Alapja Dr. Kiss János Alpolgármester javaslata alapján a PK-300087-6/2016.számú megállapodás keretében 20.000Ft-tal támogatta.)
  2.  Az Alapítvány információs anyagait terjesztjük a munkaerő-piaci szolgáltatásainkról, illetve képzéseinkről, rendezvényeinkről
  3. Egyéni munkaerő-piaci tanácsadást, szolgáltatást nyújtunk (önéletrajzíró műhely, önismereti és pályaorientációs műhely tesztekkel).
  4. Ovisoknak, kisiskolásoknak: „Mi leszel, ha nagy leszel?” játszóház rajzoltatással, színezéssel.

Várjuk a kedves érdeklődőket:

Matiscsákné dr. Lizák Marianna

Plakát letöltése (pdf)

A MINŐIES Alapítvány és a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola által a Miskolc Város Ünnepe, “Egy téren” elnevezésű I. Miskolci Civil Nap rendezvény keretében szervezett „Mi leszek, ha nagy leszek?” rajzverseny projektjének bemutatása

A rajzpályázat díjainak költségét Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri Mecénás Alapja Dr. Kiss János Alpolgármester javaslata alapján a PK-300087-6/2016.számú megállapodás keretében 20.000Ft-tal támogatta.

A MINŐIES Alapítvány és a Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola 2016. április 22-én hirdette meg a rajzpályázatot Miskolc Város Ünnepe, “Egy téren” elnevezésű I. Miskolci Civil Nap rendezvény keretében szervezett „Mi leszek, ha nagy leszek?” címmel az iskolában két célcsoportnak, az 1.-2. osztályosok, illetve a 3.-4. osztályosok részére.

2016.május 2-án került sor a rajzok beadására, több mint 50 rajz érkezett. Ezeket aznap egy 3 fős elő-zsűri véleményezte és választott ki 15-15 rajzot a két kategóriában, amelyek kiállításra kerültek 2016.05.07-én az I. Miskolci Civil Nap rendezvényen az Erzsébet téren.

A 3 tagból álló zsűri 2016.05.05-én döntött a kategória győzteseiről, mindkét kategóriában 1 db I, 1 db II., 1 db III. és 1 db külön díjat osztott ki.

2016.05.06-án 7,45-től került sor az eredményhirdetésre az iskola aulájában, ahol az iskola képviselői, illetve a MINŐIES Alapítvány munkatársain kívül az iskola egész közössége részt vett. A díjak ünnepélyes átadásáról fényképek is készültek, melyek felkerültek az iskola (www.szentferencmiskolc.hu) és a MINŐIES Alapítvány (www.minoies.hu) honlapjára is. Minden tanuló, akinek a rajza kiállításra került, egy névre szóló emléklapot kapott, illetve értékes könyvjutalomban részesült, a rajzversenyen való sikeres szereplésért a díjazottak névre szóló oklevelet és ajándékcsomagot kaptak.

A résztvevők meghívást kaptak Miskolc Város Ünnepe, “Egy téren” elnevezésű I. Miskolci Civil Nap rendezvényre, ahol a rajzokat megtekinthették. Több család eljött a rendezvényre és megnézték a gyermekük kiállított rajzát, ezekről is több fénykép készült.

Miskolc, 2016.05.10.

Matiscsákné dr. Lizák Marianna

Rajzkiállítás az Erzsébet téren