Felügyelő bizottsági tagok

Bihall Tamás

Bihall Tamás

Aramis MPM Kft. – ügyvezető igazgató
B+Ors Bt. – tulajdonos, igazgató
Magyar Kereskedelmi és Iparkamara – alelnök
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – elnök1955. augusztus 30-án született Miskolcon. 1978-ban a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán szerzett okleveles közgazda, majd fővállalkozói szakközgazdász diplomát. 1985-től aktívan közreműködött a kamarai élet szervezésében, munkája elismeréseképpen két alkalommal állami kitüntetésben részesült. Több gazdasági társaságnak résztulajdonosa, illetve felügyelő bizottsági tisztségviselője, a Nyíregyházi Főiskola Gazdasági Tanácsának elnöke, a Magyar Közgazdasági Társaság B-A-Z. Megyei Szervezetének elnöke, a Budapesti Műszaki Egyetem címzetes egyetemi docense. 1994-től a B-A-Z. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, az MKIK Oktatási és Szakképzési Kollégiumának elnöke. Évek óta tevékenyen részt vesz a szakképzés és felnőttképzés modernizációs munkájában.
2006-tól a MINŐIES (Miskolci Nőknek Is Esélyt) Alapítvány kuratóriumi elnöke.

2007-től a Szociális és Munkaügyi Minisztérium „Nők a gazdasági döntéshozatalban” munkacsoportjának vezetője.

Dr. Szitárcsik Anna

Szitárcsik Anna

Okleveles közgazdász, szakközgazdász vagyok. Szakmai munkám alapvetően a Diósgyőri Papírgyárhoz kapcsolódott.
Gazdasági igazgató, vezérigazgató helyettes és közel nyolc évig elnök-vezérigazgató voltam.
Két éve aktív nyugdíjas vagyok.
Mint egyéni vállalkozó üzletviteli tanácsadással foglalkozom.

Tagja vagyok a Közgazdasági Társaság országos elnökségének, valamint B.A.Z.-megyei szervezet egyik alelnökeként is segítem a társaság munkáját.
A BOKIK Ellenőrző Bizottságának tagjaként támogatom a szervezet munkáját.
Egy társaság felügyelő bizottságában is dolgozom.

A Szentpáli Alapítvány, valamint a Miskolci Gráciák Egyesülete titkára vagyok. Aktívan foglalkozom szakmámmal, a gazdasági- politikai élet változásaival. Elvált vagyok. Felnőtt fiam mérnök-informatikus, jelenleg Budapesten dolgozik.