Munkaerő-piaci szolgáltatás a MINŐIES alapítványnál

 

Főoldal

Tisztelt Címzettek! 

Kedves Ismerősök!

A Miskolci Nőknek is Esélyt Alapítvány szakmai működése finanszírozására és KÉT DIÓSGYŐRI CSALÁD KARÁCSONYI ÉLELMISZER ADOMÁNYOZÁSÁHOZ online adománygyűjtést szervez.

Kérjük, ha támogatni tudja és akarja a munkánkat, csatlakozzon a pénzbeli adományozókhoz.

Adományozott, adomány jogosultjának neve : Miskolci Nőknek is Esélyt Alapítvány

Adományozott adószáma : 18445554-1-05

Adományozott bankszámlaszáma: 10300002-10636085-49020013

A Közleménybe, megjegyzésbe kérjük írja be: ADOMÁNY,  mert a könyvelő így tudja csak lekönyvelni a beérkezett pénzt.

Köszönjük az eddigi támogatásokat.

Jó egészséget kívánunk:
a MINŐIES Alapítvány csapata


Kedves Szépkorúak Akadémiája előadássorozat iránt érdeklődők!

A koronavírusos fertőzöttek számának újbóli emelkedése nemcsak a környező országokban, de Magyarországon is tapasztalható. A vírus jelenléte most leginkább a fiatalok körében figyelhető meg, akiknél a fertőzés kevésbé súlyos lefutású, de hordozóként a velük való találkozás az idősekre veszélyt jelenthet. A vírus nem gyengül, és nem következtethetünk arra, hogy a járvány súlyossága globálisan változna, hiszen a kisebb (családi, baráti és egyéb) közösségekben az ország több pontján megfigyelhető a koronavírus jelenléte.

Több szakértő szerint a koronavírus elleni harc lényege, hogy megakadályozzuk a gócokon belüli fertőzés közösségi szintű fertőzéssé válását.

Prof. Dr. Horváth Zita Rektor Asszonnyal és Hajduné Dr. Molnár Katalin egyetemi képzészervezővel folytatott egyeztetésünknek megfelelően sajnálattal értesítünk minden érdeklődőt, hogy a jelenleg ismételten terjedő COVID-19 koronavírus helyzetre való tekintettel a 2020/2021-es tanév I. félévében biztosan NEM INDUL AZ AKADÉMIA.

Ha a körülmények engedik, akkor 2021. februárjában az Akadémia újra indul.

Az egyetem vezetése és a szervezők szeretnék elkerülni azokat a személyes találkozásokat, melyek kockázatot jelenthetnek a Szépkorúak Akadémiája Résztvevői számára, így a fiatalok és az idősebbek találkozása, illetve a megye több pontjáról érkező Résztvevők is hordozhatnak kockázatot.

Megértésüket kérjük a kellemetlen döntés miatt, de ezt az Önök és környezetük egészségének megóvása érdekében tettük.

Vigyázzunk magunkra és egymásra!

Jó egészséget kívánok a szervezők nevében is:
Matiscsákné dr. Lizák Marianna


Alapítványunkat 2004. májusában azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Miskolc városában és környékén élő nőket és hátrányos helyzetű csoportokat támogassa, segítse, munkaerő-piaci pozíciójukat erősítse és a munkaerőpiacra történő re-integrálásukat megvalósítsa. Törekszünk az esélyegyenlőség megteremtésére, valamint a diszkrimináció tényezőinek csökkentésére.

Az Alapítvány fő célja, hogy kiemelten közhasznú tevékenységet folytasson a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányulóan, mint például: nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, önképzés, önsegélyezés, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének és diszkrimináció elleni fellépésének elősegítése, munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzése, szaktanácsadás (jogi, TB, szociális, stb.) és a nőket érintő sajátos problémák tudatosítása a magyar társadalomban, közvélemény formálás stb.

Terveink között szerepelnek a témába illő projektek megírása, megvalósítása különös tekintettel célcsoportunk – a GYED-ről, GYES-ről, GYET-ről visszatérő anyukák, valamint a 40 éven felüli nők – igényeihez igazítva, hogy mind munkahelyi, mind magánéleti szerepeiket harmonikusan össze tudják egyeztetni.