Munkaerő-piaci szolgáltatás a MINŐIES alapítványnál

 

Főoldal

Kedves Szépkorúak Akadémiája Résztvevők!

A Koronavírus elterjedésének a megelőzése érdekében a Miskolci Egyetem Rektora és Kancellárja 2020.03.10-én tegnapi határidővel az 1/2020.sz. Rektori-Kancellári utasítása 4. pontjában az alábbiakat fogalmazta meg:
“4. Elrendeljük a Szépkorúak Akadémiája előadásainak felfüggesztését is 2020. május 31-ig illetve visszavonásig.”

EZ AZT JELENTI, HOGY VISSZAVONÁSIG NEM LESZNEK AZ ELŐADÁSOK MEGTARTVA, MÁR MOST, 2020.03.13-ÁN PÉNTEKEN SEM.

Mihelyt az utasítás visszavonásra kerül, újraindítjuk az Akadémiát az oktatókkal történt egyeztetést követően és szeretnénk a nyáron be is fejezni a certifikáció átadással együtt. Ezért lehet, hogy egy héten két alkalmat is beiktatunk, de erről majd később tájékoztatjuk Önöket.

KÉRJÜK, HOGY AZ INFORMÁCIÓT ADJÁK ÁT TÁRSAIKNAK.

Bízva a hatékony együttműködésben, Mindenkinek jó egészséget kívánunk:

Matiscsákné Lizák Marianna
a MINŐIES Alapítvány munkatársai nevében


Alapítványunkat 2004. májusában azzal a céllal hoztuk létre, hogy a Miskolc városában és környékén élő nőket és hátrányos helyzetű csoportokat támogassa, segítse, munkaerő-piaci pozíciójukat erősítse és a munkaerőpiacra történő re-integrálásukat megvalósítsa. Törekszünk az esélyegyenlőség megteremtésére, valamint a diszkrimináció tényezőinek csökkentésére.

Az Alapítvány fő célja, hogy kiemelten közhasznú tevékenységet folytasson a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányulóan, mint például: nevelés és oktatás, képességfejlesztés, ismeretterjesztés, önképzés, önsegélyezés, hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének és diszkrimináció elleni fellépésének elősegítése, munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzése, szaktanácsadás (jogi, TB, szociális, stb.) és a nőket érintő sajátos problémák tudatosítása a magyar társadalomban, közvélemény formálás stb.

Terveink között szerepelnek a témába illő projektek megírása, megvalósítása különös tekintettel célcsoportunk – a GYED-ről, GYES-ről, GYET-ről visszatérő anyukák, valamint a 40 éven felüli nők – igényeihez igazítva, hogy mind munkahelyi, mind magánéleti szerepeiket harmonikusan össze tudják egyeztetni.